Seniorendag 3 mei 2018

De Seniorendag vindt dit jaar plaats in De Liere, Vichtesteenweg 29 in Deerlijk.

Het wordt een prachtige dag tussen vrienden en muzikanten in een andere omgeving met een andere dirigent. Alle muzikanten vanaf 55 jaar die lid zijn van een hafabravereniging aangesloten bij Vlamo kunnen aan de Seniorendag deelnemen.

Terwijl de muziek wordt ingestudeerd kunnen de partners genieten van een daguitstap. Het middagmaal is gezamenlijk en de dag wordt afgesloten met een concert. De Algemene leiding is dit jaar in handen van 
Wouter Deprez, dirigent van de K.F. Sint-Cecilia Deerlijk.

Voorafgaande repetitie
De voorafgaande repetitie vindt plaats op donderdag 12 april 2018 van 14 uur tot 16 uur in de Liere in Deerlijk. Op deze dag ontvangen de deelnemers hun partituren.

Inschrijven
De deelnameprijs bedraagt 40 euro per persoon. Hierbij zijn welkomstkoffie, middagmaal, consumpties, broodjes, de muziek en de uitstap voor de partners inbegrepen. Gelieve het juiste bedrag over te schrijven op rekeningnummer BE62 3800 1583 9161 (Vlamo West-Vlaanderen, Conservatoriumplein 1, 8500 Kortrijk) met als vermelding 'Seniorendag + uw naam'. Inschrijven kan tot 1 april 2018.

Er kan niet meer ingeschreven worden.

Concert
Mogen we vragen dat iedere muzikant een zwarte broek en een wit hemd voorziet voor het concert. Het concert vindt plaats om 18.45 u. in De Liere, Vichtesteenweg 29 in Deerlijk en is gratis toegankelijk. Nodig dus familie en vrienden uit.

Shuttlebus
Voor het vervoer naar Deerlijk kan gebruik gemaakt worden van de shuttlebus met 3 opstapplaatsen

  • om 07.40 u. aan Carpoolparking, Koolskampstraat 112, Lichtervelde
  • om 08.00 u. aan het Westvlaams Tegelhuis, Armoedestraat 15, Roeselare
  • om 08:30 u. aan de Pottelberg - Brico Planit, Dumoulinlaan, Kortrijk.