EVALUATIECONCERTEN WEST-VLAANDEREN 2020

Op volgende data worden de evaluatieconcerten in West-Vlaanderen georganiseerd: 17 oktober, 18 oktober en 25 oktober 2020 en dit telkens in de Concertstudio van het Muziekcentrum Track in Kortrijk. Alle orkesten bezetting harmonie, fanfare, brassband maar ook strijkorkest, accordeonorkest, blaaskapel, mandolineorkest, gitaarensemble, bigband, symfonisch orkest, kamerorkest, balkanorkest, pipeband, banjo-orkest, alle vormen van jeugdorkesten, kunnen hieraan deelnemen. Kortom, alle orkesten die geleid worden door een dirigent (kan ook leiding geven vanuit het orkest). 

Er kan gekozen worden voor een deelname met plichtwerk of een deelname zonder plichtwerk.

Wie deelneemt mét plichtwerk wordt automatisch in een afdeling geplaatst en krijgt na de evaluatie een titel (zie reglement). Deze orkesten treden op in het weekend van 17 & 18 oktober. De lijst van de plichtwerken. Voor brassbands wordt het plichtwerk van het kampioenschap overgenomen. Er kan ook deelgenomen worden in open categorie: concertprogramma, klassering op voorhand en bekomen van een titel na optreden. Juryleden tijdens dit weekend: Jos Simons, Marc Lemmens, Juri Briat.

Wie deelneemt zonder plichtwerk kiest een vrij programma, indien gewenst kan een afdeling gevraagd worden, en krijgt een evaluatie zonder titel (zie reglement). Deze orkesten treden op op 25 oktober. Juryleden: Nick Vandendriessche, Hannes Vanlancker, Thari Verloove, Luc Neirynck.

De inschrijvingen worden verwacht vóór 1 september 2020 door middel van het correcte inschrijvingsformulier.

Inschrijvingsformulier met plichtwerk.

Inschrijvingsformulier zonder plichtwerk. 

We passen de corona-maatregelen toe waardoor er een maximum van 33 muzikanten plaats kan nemen op het podium in de Concertstudio. Er wordt géén slagwerkmateriaal ter beschikking gesteld, ieder orkest neemt eigen materiaal mee.