Provinciale wedstrijd majo/twirl 2019

De Provinciale wedstrijd majo/twirl vindt plaats op 13 oktober 2019 in Sport Vlaanderen, Nijverheidsstraat 112 in Brugge. Het is mogelijk om op te treden als majorette of als twirler. Let goed op: de leeftijdsindeling is verschillend voor beide.

Disciplines:

Twirl: solo twirling 1 baton, solo twirling 2 baton, duo twirling, team twirling, rythmic twirl, duo dance twirl, ensemble dance twirl, team dance twirl, super X-strutting, twirling corps, show corps, pompom corps.
Majoretten: solo accessories, duo accessories, accessories team, accessories corps, exhibition corps, parade corps.

Discipline G-line (categorie A & categorie B)

Twirl:  rythmic twirl, duo dance twirl, team dance twirl, twirling corps.
Majoretten:solo accessories, duo accessories, accessories team, accessories corps

Opgelet:

Lees goed het reglement alvorens in te schrijven.
De met de pc ingevulde inschrijvingsformulieren dienen vóór 1 september aan ons trefpunt bezorgd te worden samen met de voorstelling en een foto van de groep (nodig voor het programmaboekje). Na inschrijving worden er nummers toegekend aan ieder optreden. Op basis van deze nummers kan ieder muziekbestand benoemd worden. De muziek wordt bijgevolg digitaal afgepeeld op de wedstrijd.
De wedstrijd is gratis toegankelijk voor het publiek. Uw aanwezigheid betekend een hart onder de riem voor de deelnemers

Het reglement, het inschrijvingsformulier, de medische fiche G-Line en de vergoedingsregeling kunnen gedownload worden via onderstaande links: