Orkeststage voor Volwassenen 2019

De orkeststage voor volwassenen vindt plaats van 23 augustus tot 25 augustus 2019 in het Muziekcentrum Track, Conservatoriumplein 1 in Kortrijk.

Als volwassene verdien je een weekendje afzondering, voor eventjes weg uit de drukte en je tegelijk laten omringen door vele vrienden en prachtige muziek. Daarnaast overnachten we in een schitterend vier sterren hotel. Je zal er gratis gebruik kunnen maken van het zwembad, sauna, fitness en stoombad. Er is ook een gezellige tapasbar om (even) af te koelen of het gezellig samenzijn in het Muziekcafé Pand A.

We focussen ons niet op een bepaald niveau. Het belangrijkste is dat we veel opsteken van de tips die de dirigent geeft en dat we ons concentreren op een aangenaam repertoire, voor elk wat wils. Daarnaast is het een unieke kans om muzikanten uit andere verenigingen te ontmoeten en samen een fijne tijd te beleven.

Het harmonieorkest staat onder leiding van Leon Vliex. Er wordt een harmonieorkest gevormd maar wie bugel speelt of een instrument uit de brassband wereld is zeker ook welkom. Het strijkorkest staat onder leiding van Eddy Desnijder. De stage is toegankelijk voor alle niveau's en vanaf 18 jaar. De deelnameprijs bedraagt 150 euro.

De flyer met meer informatie

Inschrijven kan via deze link