Cursus tamboer-majoor 2019

De tamboer-majoor heeft een cruciale rol bij het marcheren. De correcte bevelen geven, de juiste houding en de groep uniform krijgen, het is geen sinecure. Zorg dat je hierbij als tamboer-majoor uitblinkt en breng dit ook zo over bij de muzikanten. Wil je de knepen van het vak aanleren of ben je reeds gevorderd en wil je een opfrissing? Schrijf je dan in voor deze cursus. De docenten Patrick Maes en Lennert Schreel zullen je op deskundige wijze sturen in het tamboer-majoor gebeuren.

De cursus bestaat uit 2 dagen: zaterdagen 9 + 23 februari 2019 telkens van 14 uur tot 17 uur. De starters worden in Deinze (met Patrick) opgeleid en de gevorderden in Wingene (met Lennert). Adres Deinze: Zaal Ten Hove, Nieuwstraat 3, 9800 Deinze. Adres Wingene: Feestzaal De Verrekijker, Verrekijker 1, 8750 Wingene.

De deelnameprijs bedraagt € 15 voor de 2 dagen te storten op rekeningnummer van VLAMO West-Vlaanderen: BE62 380 0158391 61 met vermelding van (cursus TM + je naam).

Voor verdere inlichtingen en om in te schrijven stuur je een mail naar west-vlaanderen@vlamo.be of oost-vlaanderen@vlamo.be.