Allerlei

Drumworkshop met Michael Schack ook voor VLAMO-leden 

brief michael schack

michael schack

 

Gezocht: trombonisten (M/V/X) op iedereen klassiek

iedereen klassiekteambilding pbone

De Stadsharmonie Wervik 

In september 2018 fusioneerden Harmonie Onder Ons en De Grote Harmonie tot Stadsharmonie Wervik.  Dit is niet onopgemerkt voorbij gegaan, met het grootse project in oktober 2018 rond de geschiedenis van Wervik “Keerekeeweere”.  In december gaf onze jeugdharmonie het beste van zichzelf tijdens het Kerstconcert.  Onze Bigband speelde in april 2019 een spetterend aperitiefconcert in ’t Kapittel.  En tijdens “Dwars door Wervik” bracht ons trommelkorps ambiance aan de grensbrug.

Wellicht zag je ons ook met ‘Wervik Kerremesse’ in onze mooie nieuwe outfit ?

Met onze nieuwe enthousiaste ploeg zitten we dus niet stil.

Op 26 oktober 2019 organiseren we in Oosthove een nieuw concert rond het thema folkmuziek:

FANTASTIC FOLK

Het wordt niet zomaar een concert. We brengen zowel entertainende als kwalitatieve folkmuziek in samenwerking met de muziekacademie en enkele gastartiesten.  Het wordt gezellig, want terwijl u naar de muziek luistert, kan u genieten van een drankje en een hapje van onze Irish pub. Kortom, opnieuw een niet te missen gevarieerde culturele avond !

Inkomkaarten zijn te bestellen via stadsharmoniewervik@gmail.com of telefonisch via Kristien Stragier (0497/438362).  Ook bij de muzikanten en bestuursleden, of in ’t Kapittel (Ooievaarstraat) kan u terecht. 

BE THERE !!

ZATERDAG 26/10/2019 20 UUR

STADSHAL OOSTHOVE, SPEIESTRAAT 32 WERVIK

Fantastic folk